Beton injecteren

JM Totaalafdichtingen B.V. kan beton injecteren, bijvoorbeeld bij herstelwerkzaamheden aan gebouwen, huizen en constructies. Of bij lekkage, zodat we verschillende oplossingen kunnen bieden. Onzichtbaar en toch oersterk.

Wanneer is betoninjectie de juiste oplossing?

Injecteren vormt de juiste oplossing bij scheuren in muren, net als bij betonerosie of -corrosie. We kunnen scheuren in beton dichten en andere vormen van betonreparatie uitvoeren. Onder hoge of lage druk begeleid door nippels. Dit zijn ventielen die we in de scheur bevestigen om die op te vullen. Na het uitharden verwijdert JM Totaalafdichtingen B.V. de nippels.

Beton injecteren is geschikt bij:

  • Scheuren in muren
  • Scheuren in vloeren
  • Lekkage door scheuren in het beton

Twee soorten betoninjectie

We onderscheiden twee soorten betoninjectie, namelijk onder hoge of lage druk. Twee mogelijkheden voor betonreparatie:

  • Beton injecteren onder hoge druk
    Voor scheuren waarbij we de diepte niet kunnen waarnemen. Om zelfs de diepste scheuren volledig op te vullen.
  • Beton injecteren onder lage druk
    Bij kleine scheuren, zichtbaar vanaf het oppervlak. Niet minder ernstig, maar het best op te lossen met injectie onder lage druk.

Specialisten in betonreparatie

We zijn specialisten in betonreparatie. Om scheuren in het beton te dichten, als dit oersterke materiaal schade vertoont. We verhelpen lekkage of bieden uitkomst bij carbonatieschade, een veroudering van het beton. Net als bij betonrot (corrosieschade), bij aantasting door zouten, brandschade, chemische aantasting of andere oorzaken.

We werken als betonreparateur met Grouttech, dat zich door de jaren heen heeft bewezen als de ideale keuze voor betonreparatie. Een offerte op maat ontvangen? Neem daarvoor contact met ons op, we horen graag van u.