Betonreparatie

Betonreparatie voorkomt verdere beschadigingen, waarmee u steeds verder van huis raakt. We gebruiken hoogwaardige materialen zoals epoxy, waarmee we het beton tot in detail repareren. We herstellen de betrouwbaarheid en functie van het beton, zodat u daar weer zonder zorgen gebruik van kunt maken.

 

Voor vloeren, gevels, balkons en meer

We werken aan betonreparatie voor vloeren, gevels, balkons en bijvoorbeeld muren of galerijen. Daar waar het beton beschadigd raakt gaan wij er voor u mee aan de slag. Door middel van een grondige analyse van wat er aan de hand is, om het beton op een hoogwaardige manier te herstellen.

Uw beton krijgt de betrouwbaarheid en functie terug, zodat u daar weer zonder problemen gebruik van kunt maken. Herstel van uw beton, dankzij een vakkundige reparatie door ervaren specialisten.

 

Betonreparatie door ervaren specialisten

We hebben veel ervaring met betonreparaties. Voor vloeren en gevels, net als voor balkons, muren en galerijen. We analyseren de situatie en bepalen de beste methode voor een reparatie met bijvoorbeeld epoxy. Op die manier kunt u weer rekenen op het hoogwaardige beton dat er in eerste instantie zat.

Benieuwd naar de mogelijkheden tot betonreparatie of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.