Luchtdicht bouwen

Luchtdicht bouwen zonder ongewenste kieren en naden. Een passief gebouw, voor een energiezuinige keuze. De basis voor duurzaamheid, met beton en metaal dat bovendien beter bestand is tegen erosie en corrosie. En bijkomend voordeel: u kunt binnen rekenen op een veel betere luchtkwaliteit.

Dankzij het luchtdicht bouwen gaat er in een passief gebouw geen warmte verloren door kieren en lekken. Om energiezuinig te bouwen, voor een directe besparing op de energiekosten en een reductie van de CO2-uitstoot.

Een passief gebouw met goede luchtkwaliteit

Door luchtdicht te bouwen creëren we een ‘passief gebouw’. Het is een van de belangrijkste pijlers bij het energiezuinig bouwen. Voor een uitstekende luchtkwaliteit en een lager energieverbruik. Een belangrijke innovatie binnen de zowel de nieuwbouw als de renovatiebranche, niet in de laatste plaats dankzij de opgelegde QV10-norm.

Energiezuinig bouwen met Liquid Rubber

We maken voor het luchtdicht bouwen gebruik van Liquid Rubber, van Griffon. Een product dat zich heeft bewezen als de energiezuinige keuze, waarmee we een passief gebouw creëren zonder kieren of naden om geen warmte verloren te laten gaan.

Interesse in luchtdicht of waterdicht bouwen en benieuwd naar meer informatie? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden en brengen wij een offerte uit.