Slotvrouwe - Heemskerk

Aan de Tolweg in Heemskerk worden appartementen gebouwd van verschillende afmetingen: project Slotvrouwe. De 3 woontorens bieden samen plaats aan 21 koop- en 201 huurappartementen. De torens zijn allemaal even groot staan midden in het groen van hun eigen park. Smalle en hoge gevelopeningen benadrukken de hoogte van de gebouwen. Tegelijkertijd zorgen de rijke en speels gemetselde gevels voor een warm uiterlijk. Project Slotvrouwe is een ontwikkeling van ERA Contour en Woonopmaat.

Zicht op het park en de kasteeltuinen
De woontorens staan in een groen landschap. Qua positie liggen ze nagenoeg op één lijn met de voorgevels van de omliggende gebouwen. Dat zorgt ervoor dat de bewoners aan de Debora Bakelaan vrij uitzicht hebben op het nieuwe park en de kasteeltuinen. Ook bewoners van de nieuwe woontorens kunnen daarvan genieten. Vanaf de entree heeft iedere woontoren zicht op het historische Slot Assumburg en de prachtige kasteeltuinen.

Gebouwen zijn volledig aardgasvrij
De Slotvrouwe is klaar voor de toekomst. Alle appartementen zijn energiezuinig, goed geïsoleerd, aardgasvrij en voorzien van warmtepompen voor de verwarming.

Toepassingen bij dit project

luchtafdichting